tag:blogger.com,1999:blog-7397085549863822203.post1506459247739209484..comments2023-07-03T16:05:10.798+03:00Comments on Sausage Creature: Munakoisopaistos - Parmigiana di melanzaneKeikohttp://www.blogger.com/profile/15824729888572254530noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7397085549863822203.post-48532059712635093662013-05-26T10:46:39.763+03:002013-05-26T10:46:39.763+03:00Tosiaan kuulostaa hyvältä. Ostin juuri munakoisoja...Tosiaan kuulostaa hyvältä. Ostin juuri munakoisoja ja aioin kokeilla. Yleensä näitä "italialais" -aineita on kotosalla, mutta...<br />Eipä ollut mozzarellaa. Kokeilenpa nyt muuten samoilla aineilla ja korvaan mozzarellan raejuustolla. En tiedä mitä tulee, mutta kerron sitten.<br />hyvää kesää kaikille <br />t. pirreAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7397085549863822203.post-49204026535424717932010-06-27T21:30:57.132+03:002010-06-27T21:30:57.132+03:00Juu, ja jos vielä hiukan lisään tohon itkemis asia...Juu, ja jos vielä hiukan lisään tohon itkemis asiaan, ni senkin takia noita koisoja itketetään ettei sitten paistaessa vuoda niitä nesteitä ulos, koska sitten etenkin suurempia määriä paistaessa rasva+vesi roiskuu.<br /><br />Ja on muuten mahtava resepti.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7397085549863822203.post-19524273163605080322009-10-16T15:22:03.648+03:002009-10-16T15:22:03.648+03:00Kuulostaa taivaalliselta, menee taatusti kokeiluun...Kuulostaa taivaalliselta, menee taatusti kokeiluun :)<br /><br />Mutta munakoisossa ei ole katkeraa nestettä, jota tarvisi poistaa. Itkettämällä poistetaan nestettä siksi, että ruoasta ei tule liian vetistä. Itse en yleensä jaksa nähdä vaivaa, eikä ruoka maistu yhtään sen kitkerämmältä kuin itkettämättäkään. Munakoisohan on hyvinkin miedon makuista. Eikä se itkettynyt neste maistu pätkän vertaa katkeralta, sen voi ihan maistamalla todeta :)Anonymousnoreply@blogger.com