Saturday, October 25, 2008

Hyvä Mutta Ruma Poropasta


Ei, tämä ei ole Madventuresin yrrrjöttävistä ruokakauhistuksista. Kyseessä ei ole muurahaisenmunakastike. Se vaan näyttää siltä. Maku oli mahtava, ulkonäkö hirveä.

0,5 dl PINJANSIEMENIÄ
2 rkl OLIIVIÖLJYÄ
50g (tai hiukka enempi :) KYLMÄSAVUPOROA (paloita pieniksi kuutioiksi)
3 rkl SINIHOMEJUUSTOA muruina
ruohittua mustapippuria
2 dl KERMAA

Paahda pinjansiemenet kauniin ruskeiksi kuivalla pannulla.
Ehkä suosittelisin, näin vahingosta viisastuneena, tässä vaiheessa ottamaan siemenet sivuun oottelemaan. Ei näytä kauhean söpöiltä tuolla joukossa.
Laita pannulle öljy ja paahda kevyesti porokuutiot. Kaada sekaan kerma ja sinihomejuusto. Keittele kokoon miedolla lämmöllä n. 5 min. Mausta.
Tarjoa pastan kera (minä käytin tuhtia täysjyväpastaa ja se sopi aikasten hyvin vaikka sekin ehkä vaikutti kauheaan ulkonäköön.) Tarjoa siemenet lisukkeena niin jokainen voi niitä heitellä joukkoon oman maun mukaan. Parmesaania jos talosta löytyy.
****

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...