Thursday, February 4, 2010

Kuningattaren rahkaletut



Talosta löytyi maidon sijaan vain rahkaa ja lettuja piti saada.
Kyllä perinteiset letut vie edelleen voiton, mutta ihan OK korvike varsinkin kun upottaa lättysen lopuksi vaahterasiirappiin...

1 dl MUSTIKOITA
1/2 tlk RAHKAA
1 MUNA
2 rkl JAUHOJA
1 tl VANILJASOKERIA
öljyä tai voita paistamiseen

Tarjoiluun VAAHTERASIIRAPPIA

Sekoita kaikki paitsi mustikat lettutaikinaksi. Lisää lopuksi jäiset mustikat joukkoon ja sekoita kevyesti. Paista ja lado lautaselle runsaan vaahterasiirapin kera.
Vaihtoehtoisesti voit tehdä letuille vadelmakastikkeen: 1 dl vattuja, 1 tl tomusokeria.
Puserra vadelmat siivilän läpi ja mausta tomusokerilla.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...