Monday, December 8, 2008

Appelsiini-punasipulisalaatti 2



6 APPELSIINIA
2 PUNASIPULIA
1 tl jeeraa (korvasin garam masalalla)
1 tl mustapippuria
1 rkl tuoretta MINTTUA silputtuna (korvasin kuivatulla)
6 rkl oliiviöljyä
tuoreita MINTUNOKSIA ja mustia OLIIVEJA koristeeksi

Huom! Salaatin annetaan vetäytyä 2 h ennen tarjoilua.

Leikkaa appelsiinista pois kuori ja valkoinen sisäkuori, viipaloi appelsiinit ja ota viipaloidessa irtoava mehu talteen. Viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi ja erota renkaat toisistaan. Asettele viipaleet kerroksittain matalalle vadille. Ripota kerrosten väliin oliiviöljyä, jeeraa, pippuria ja minttua. Kaada päälle mehu. Anna maustua viileässä. Koristele tarjolle oliiveilla ja mintunoksilla.

Kyllä tuo aiemmin tehty appelsiinisalaatti oli enemmän makuuni, mutta ei tämäkään huono ollut. Jotenkin jouluisen makuista oikeastaan.

***

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...