Wednesday, March 25, 2009

Kiinalainen Possu




300g SIANLIHAA
1/2 KURKKUA
1-2 PAPRIKAA
4 ANANASRENGASTA

Kuorrutus:
1 MUNA
1 tl suolaa
2 rkl PERUNAJAUHOJA

Hapanimelä kastike:
1 rkl SOKERIA
1 rkl SOIJAKASTIKETTA
2 rkl ANANASMEHUA TÖLKISTÄ
2 rkl VIINIETIKKAA
2 rkl TOMAATTISOSETTA
2 rkl ÖLJYÄ
1 SIPULI hienonnettuna

öljyä paistamiseen

Suikaloi sianliha, paprika, ananas ja kurkku.
Sekoita kuorrutustaikina ja sekoittele lihapaloja siinä.
Kuumenna öljy kuumaksi ja paista lihasuikaleet erissä n. 3 min, kunnes lihat ovat kypsiä. Nosta lihat pois paistinpannusta ja laita kasvikset tilalle. Paista 2 min.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kattilassa ja keitä muutama minuutti koko ajan sekoittaen, kunnes kastike muuttuu kiiltäväksi. Kaada kastike sekaan juuri ennen tarjoilua. Kastikkeen voi myös tarjota erikseen tai sekoittaa vain kasviksiin, jolloin lihojen kuorrute jää rapeammaksi.
Tarkista maku. Tarjoa riisin kera.

* * * * *

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...