Saturday, February 6, 2010

Etanoiksi naamioituneet katkaravut



Etanat on hiukan extremeä. Kyllä näin on, siksi korvasin ne katkaravuilla ja tein muutaman kemiallisen kokeilun, jotka onnistuivat tosi tosi hyvin! Ja tämä jos mikä on helppoa.

Tarvitaan etanapannu, jos sellainen talosta löytyy.
Katkaravut asetellaan pannun koloihin, useampi samaan, jos ovat pieniä.

Versio 1: valkosipulivoi
Silputaan valkosipuli oikein pieneksi ja sekoitetaan voihin.
Laitetaan reilu nokare valkosipulivoita katkarapujen päälle.

Versio 2: pähkinävoisula
Laitetaan nokare voita katkarapujen päälle. Tämän komeuden päälle ripotellaan hasselpähkinämurskaa, josta osa on murskattu ihan jauheeksi asti.

Paistetaan 200 asteessa, kunnes voi kiehuu kunnolla.

Nautitaan suoraan uunista tulleina ranskanleivätn kera.





Ei ole vielä kevät, mutta kynnet kukkii silti.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...