Thursday, April 30, 2009

Siskonmakkaralihapullat (Huijauslihapullat)




Maailman nopeimmat lihapullat lähtee tästä:
Annos on muka neljälle...

300g spagettia
6 (500g) SISKONMAKKAROITA (Pitää olla hyviä tai tulee aivan kauhea lopputulos, Ei mitään muovikuorisia, Snellmannilla on hyviä.)
ruokaöljyä
1 punainen CHILI
4 v-sipulinkynttä
1 PUNASIPULI
1 PAPRIKA
1/2 dl persiljaa (puuttuu kuvasta koska mun persiljat oli kokeneet liian kovan kohtalon ennen ruuanlaittopäivää...)
reilusti mustapippuria
raastettua parmesaania (jos haluat kikkailla)

Kuumenna öljyä pastinpannulla. Leikkaa makkaraan reikä ja puserra ulos pieni lihapulla. Toista kunnes makkarat ovat tyhjiä. Paista pallerot kypsiksi siten että niihin tulee hiukan ruskettunut pinta - tämä pinta on koko herkullisuuden juju.
Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Hienonnna samoin sipulit ja kuutioi paprika. Hienonna persilja. Ota pallurat pois pannulta, lisää öljyä ja kuumenna kasviksia noin minuutti sekoitellen tai kunnes paprika pehmenee. Keitä spagetti.
Lisää valutettu kuuma spagetti ja pallurat joukkoon ja sekoita. Ruuan pitää olla aika kuumaa tarjottaessa. Mausta pippurilla ja tarjoile parmesaaniraasteen kera.

4 comments:

Anonymous said...

Parhaimmat siskonmakkarat löytyvät Kivikylän kotipalvaamolta. Huonoimmat, joita olen maistanut ovat olleet Wurstin valmistamia (lihaprosenteissakin aikamoinen ero). Sen verran veikeä resepti on, että täytyy kokeilla, kun noita siskonmakkaroita paketillinen pakkasessa on. -Jokke-

Anonymous said...

Heippa Jokke! Joo, taitaa olla muuten juuri niin, että mullakin on huonot kokemukset tulleet nimenomaan Wursti-makkaroista. Niiden avulla sain kehitettyä reseptin nimeltä Kondomi-keitto. En ollut ennen törmännyt muovikuorisiin siskonmakkaroihin enkä tainnut olla kovin tarkkaavainen, huomasin asiantilan vasta kun siskonmakkarasopassa kellui muovirinkuloita :D
Pitääkin bongailla noita Kivikylän makkaroita, kotipalvaamo ei koskaan kuulosta kovin huonolta mun korvaan.
-Sausage Creature

Anonymous said...

"Niiden avulla sain kehitettyä reseptin nimeltä Kondomi-keitto."

Tuossa oli ehdoton krapulaisen päivän piristys =) Ei voisi osuvampaa nimeä enää keksiäkään! Kannattaa tosiaan niitä Kivikylän makkaroita kokeilla, jos niitä siellä, missä asut on myynnissä. -Jokke-

Merkillisten tilanteiden mies said...

Siskonmakkaroita ei kuulu käyttää kuorineen. Wurstin siskonmakkarat ovat oikein käytettyinä maukkaita, Korpelan veroisia!

Wurstin vahva kuori ja paksu rakenne itse asiassa helpottavat niiden käyttämistä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...