Tuesday, August 10, 2010

Pyromaanin syysjuhlat

Pienenä näin kuvan jossa Ressu (Snoopy) paistaa makkaroita tikun nokassa. Tätini korjasi, että kyseessä eivät suinkaan ole makkarat vaan vaahtokarkit. Se kuva on vainonnut minua siitä saakka. Yritykseni toistaa tuo jumalainen näky päätyivät savuna ilmaan eli vaahtokarkki vain kärähti mustaksi tai jäi jopa kytemään.
Mutta vika ei ollutkaan minussa vaan valitsemissani karkeissa! Haribolta löytyy Barbeque Chamallowseja joilla tumpelompikin onnistuu.


Liekinheittimet voi jättää kotiin, pelkkä tuikku riittää tähän. Paistotikuksi käy grillivarras tai vaikka takkatulitikku (josta ruuti on jo käytetty kynttilän sytytykseen).Ja sitten zeniläistä asennetta kehiin sillä täysiosuma vaatii täydellistä keskittymistä: liian lähellä liekkiä karkki nokeentuu ja liian kaukana ei sitten taas tapahdu yhtikäs mitään. Odota sihahtavaa ääntä. Kärsivällisen palkitsee paahtunut, rapea pinta ja sula sisus.
Behold the Beauty!
Ens kerralla ehkä jotain järkevää ohjettakin...
...tässä korvaukseksi loppukevennys: Ostin paketin keksejä ja vasta kotona aloin katsella että mistä penteleestä ne on oikeen tehty.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...