Välillä tekee mieli jotain vahvistavaa ja maksasta saa tunnetusti rautaa. Kaikille maksa ei vaan periaatteesta maistu, eli en kyllä tätä muille niin tuputtaisi, mutta itselle maistui. Ja paahdetut omenalohkot sopi yllättävän hyvin pariksi!
Tuoretta NAUDAN MAKSAA (2 pihviä, reilun sentinpaksuisia viipaleita)
OMENA
SIPULI
voita
oliiviöljyä
suolaa, valkopippuria
Silppua sipuli renkaiksi, lohko omena pieniksi lohkoiksi (kuori tai jätä kuorimatta oman maun mukaan). Paista pehmeiksi öljyn ja voin seoksessa. Nosta sivuun odottamaan. Leikkaa maksa pihveiksi, huuhtele hyvin. Poista kalvot. Paista öljyn ja voin seoksessa nopeasti.
Mausta valkopippurilla ja suolalla. Aseta pihvi lautaselle, päälle paistettu omena ja sipuli. Tarjoa perunamuussin kera.
Ohje jota sovelsin on MTV3:n sivuilta.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment