Sunday, April 22, 2012
Avokado-vesikrassi salaatti
Olen aiemminkin postannut avokado-vesikrassisalaatin, mutta tämä on parannettu versio.
AVOKADO (kuori ja paloita)
sitruunamehua (ei tarvita, jos syöt salaatin välittömästi)
nippu VESIKRASSIA (silppua karkeasti)
SAKSANPÄHKINÖITÄ (voit halutessasi paahtaa kevyesti kuivalla pannulla)
Kastike:
puolikkaan APPELSIININ MEHU
3 rkl hyvää OLIIVIÖLJYÄ
1 tl (Turun mietoa) SINAPPIA
suolaa ja pippuria
Pyörittele avokadopalat sitruunamehussa tummumisen estämiseksi.
Levitä vesikrassi tarjoilulautaselle. Päälle saksanpähkinät.
Sekoita kastikkeen ainekset hyvin sekaisin ja kaada päälle.
Kastikkeen innoittajana oli tämä ranskalainen ohje.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment