Monday, May 7, 2012

Pizzarium - tuo helmi Turun sydämessä

Nyt on mainostauon paikka.

En ole täällä juuri ravintoloilla hehkutellut, mutta nyt on pakko kehua uutta pizzeriaa. Jos käyt Turussa niin piipahda Kauppatorin vieressä olevaan Pizzariumiin (löytyy Hansakorttelin Kultatalon yläkerrasta).

Ravintolan nettisivut eivät ehkä sytytä, ei ehkä myöskään sijainti kauppakeskuksessa, mutta maistapa pizzaa. Se on rakkaudella tehty ja makuyhdistelmät sellaisia, joihin ei muualla törmää. Itse olen ostanut jo useampaan kertaan pizzaa, jossa on luomuperunaa - en olisi uskonut, että peruna voi maistua niin hyvältä. Pizza myydään siivuina, ne voivat näyttää pieniltä, mutta vilkaise täytteen määrää. Juttele hetki omistajien kanssa ja havaitset, että täällä pizza ei tule liukuhihnalta vaan se valmistetaan rakkaudella ja hyvistä raaka-aineista. Kyseessä on pieni perheyritys ja sen huomaa. Jos et osaa päättää mitä herkuista maistaisit, kokeile Makumatkaa, siinä saa kerralla maistaa kunnon lajitelman erilaisia pizzoja. Ja kyllästymisen vaaraa ei ole, sillä joka päivä leivotaan uudenlainen.
Käy maistamassa ja heitä kommenttia, mitä pidit.

Makkaraolio myöntää täten paikalle 5 tähteä!

Edit: Pizzariumilla on myös osuvasti nimetty oma blogi Pizzaa sydämellä, käykääpä sieltä lukemassa lisää paikan upeasta ruokafilosofiasta!

2 comments:

Luka said...

kuvat olisivat kivoja. Monesti yrityksen omat ruokakuvat eivät vastaa sitä todellista :)

Makkaraolio said...

Juu, hyvä idis. Piti oikeastaan ottaa kuvia jo paristakin viime saaliista, mutta ennenkuin kamera ehtii käteen niin ne on jo syöty. Päivittelen kuvia tulevaisuudessa.

Sillä välin voin vahvistaa, että firman nettisivuilla näkyviä herkkuja on tullut nähtyä myös livenä ja juuri noin kauniita ovat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...