Wednesday, November 9, 2011

Suppilovahveromunakas

Tämä resepti oli nälkäisen illan pikaruokakeksintö. Tuli yllättäen aika hyvä sekoitus.

Tarvitaan:
SUPPILOVAHVEROITA, puhdista, paloita
SIPULI, silppua
voita
öljyä
valkosipulinkynsi,purista
tuoretta CHILIÄ, silppua hienoksi maun mukainen määrä
(kuivattua kirveliä)
PERUNAA, vuole lastuiksi kuorimaveitsellä
MUNIA
yrttisuolaa
pippurisekoitusta rouheena

Paista suppilovahverot sipulin kera voissa kunnes liika neste on poistunut.
Lykkää suppilovahverot paistinpannun toiseen reunaan. Seuraava perunapaistos pyritään tekemään erillään sienistä, mutta sienet voivat olla pannulla jotta pysyvät lämpiminä. Laita voita tai öljyä pannulle. Lisää rasvan joukkoon valkosipuli, chili ja kuivattu kirveli, anna maustua hetki. Vuole perunoista ohuita lastuja suoraan pannuun. Ruskista kummaltakin puolelta. Hajota muna kulhoon ja sekoita haarukalla kevyesti. Kaada perunoiden päälle. Paista kullanruskeaksi. Kokoa annos siten, että lautasen keskelle tulee rivi paistettuja sieniä, ja kummallekin puolelle muna-perunapaistosta. Sitten vain syömään!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...