Wednesday, April 20, 2011

Ribsit elikkäs rimpsuluut


No niin, todistusaineistoa että kyllä vielä tapahtuu retkahduksia ja lihanhimo saa vallan. God damned!

Olen testaillut eri marinadeja - mitä monimutkaisimpia aromikylpyjä - mutta kyllä tässä tapauksessa oli niin että äiti oli oikeassa. Saattaa olla että arvostelukykyyn vaikuttaa taas lapsuusmuistot... Mutta siis tässä maailman helpoin resepti ja se vaan toimii.

POSSUN RIMPSULUITA
SINAPPIA (sellaista perinteisen Turun Sinapin (vihreä tuubi) tyyppistä!)
KETSUPPIA
foliota

Uuni lämpenemään n. 200°C.
Ota uunivuoka johon rimpsut mahtuu. Voitele.
Sekoita keskenään sinappia ja ketsuppia, kumpaakin saman verran. Joo, näyttää hirveältä, mutta maistuu paahduttuaan mahtavalta. Levitä marinadia kummallekin puolelle lihaa, saa tulla ihan kunnon kerros. Lyö lihat vuokaan. Peitä foliolla.
Paistele kunnes liha on kypsää, aika riippuu lihan määrästä, mutta pitää olla läpikypsää, liha irtoaa helposti luista kun on kypsää. Menee reilusti yli tunti joka tapauksessa. Käännä välillä että paistuu molemmilta puolilta. Ota folio pois vähän ennen kuin otat lihat uunista, jotta pinta ruskistuu. Sit syömähän poijjaat!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...