Monday, February 28, 2011
Tortilla de patatas - eli perunamunakas
Tämä ruoka sopii tilanteisiin, jolloin jääkaapissa ei ole paljon muuta valon lisäksi ja syötävää pitää saada HETI. Opiskeluaikoina tätä tuli laitettua vähän liian usein, mutta kyllähän tämä näköjään edelleen sopii esim. brunssille.
OLIIVIÖLJYÄ tai VOITA paistamiseen
PERUNAA
MUNIA
(yrtti)suolaa ja pippuria
Lämmitä paistinpannulla rasva, vuole perunasta mahdollisimman ohuita siivuja. Hyvä väline tähän on esim. kuorimaveitsi. Anna perunalastujen kypsyä ja ruskistua hiukan. Käännä ne ja paista myös toiselta puolelta. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita haarukalla keltuainen ja valkuainen hyvin sekaisin. Lisää suolaa ja pippuria. Kaada munaseos perunoiden päälle pannulle. Anna hyytyä, paista vain toiselta puolelta.
Ja sitten vaan vetäise nopeasti naamariin.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment