Wednesday, June 1, 2011
Kasvispaistos - tomaattia, kesäkurpitsaa ja fenkolia
TOMAATTEJA
KESÄKURPITSAA
hyviä OLIIVEJA
FENKOLIA
yrttisuolaa
basilikaa (tuoretta tai kuivattua)
valkopippuria
oliiviöljyä (jos oliivit on marinoitu yrttisessä öljyssä, käytä sitä)
JUUSTORAASTETTA
Viipaloi tomaatit ja kesäkurpitsat. Leikkaa fenkoli aika kapeiksi lohkoiksi.
Ota uunivuoka. Lado vuoan pohjalle kerros kesäkurpitsaa, päälle kerros tomaattia, joukkoon fenkolia ja oliiveja, loraus öljyä ja mausteita. Toista näitä kerroksia.
Paista 200°C, n. 45 minuuttia, lisää juusto pinnalle paistamisen puolivälissä. Pinta saa olla kevyesti ruskistunut ja vihannekset täysin pehmeitä mutta älä anna kuivahtaa, lisää vaikka vettä jos näyttää uhkaavalta.
Tarjoa patongin kera.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment